To 24.9 verkostoidumme ja kuulemme uusia menestystarinoita!

Tapahtumapaikka: Business Meeting Park, Helsinki Forum Campus / Kukontori, osoitteessa Yrjönkatu 29 C

Tapahtuma-aika: Torstai 24.9.2015. Huomaathan, että tapahtumapäivä on tällä kertaa torstai!

Olet tervetullut osallistumaan Non Stop -tapahtumaamme välillä 7.30 - 10.30 ihan oman aikataulusi puitteissa. Mitä enemmän varaat aamuun aikaa, sitä enemmän ehdit solmia kontakteja ja kartoittaa uusia bisnesmahdollisuuksia. Verkostoitumisen lisäksi tapahtuma sisältää miniseminaariosion klo 9.30 - 10.30 ja kuulemme uusia menestystarinoita!

Aito ja rohkea johtaja, sertifioitu coach (ACC), muutos- ja tunneälyvalmentaja Heli KoistinenJohtaja: muutos on helppoa - kerron sinulle miten! Heli kysyy miten menee ja mitä jos menisi vieläkin paremmin? Askel 1 on Muutososaamisen abc ja askel 2 Tunneäly ja empatia.

Mikäli kumppanuus tai tarinasi jakaminen tässä tapahtumassa kiinnostaa, soita ja ole yhteydessä: Kati Halonen puh. 040 5805 484 tai kati@polyquality.fi.

Mukaan verkostoitumistapahtumaan tarvitset vain runsaasti käyntikortteja, ripauksen rohkeutta ja avoimen mielen. Tee itsellesi tavoite ja mieti jo etukäteen, minkälaisia kontakteja etsit, mihin yrityksiin tai toimialoihin tarvitsisit erityisesti kontaktin. Valmistaudu myös kertomaan lyhyesti omasta yrityksestäsi, tuotteistasi ja/tai palveluistasi, joita haluat tarjota tapaamillesi uusille kontakteille.

 

 

 

 

Mukana menossa