Tervetuloa Sokos Hotel Presidenttiin pe 19.9.2014 klo 7.30 alkaen!

Tapahtumapaikkana on Sokos Hotel Presidentti Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Eteläinen Rautatiekatu 4.

Tapahtuma-aika: Perjantai 19.9.2014. Tähän Non Stop -tapahtumaan olet tervetullut osallistumaan välillä 7:30 - 10:30 ihan oman aikataulusi puitteissa. Mitä enemmän varaat aamuun aikaa,  sitä enemmän ehdit solmia kontakteja ja kartoittaa uusia bisnesmahdollisuuksia!

Näin onnistut kontaktoinnissa parhaiten.

Mukaan verkostoitumistapahtumaan tarvitset vain runsaasti käyntikortteja, ripauksen rohkeutta ja avoimen mielen! Mieti kuitenkin jo etukäteen, minkälaisia kontakteja etsit, mihin yrityksiin tai toimialoihin tarvitsisit erityisesti kontaktin. Valmistaudu myös kertomaan lyhyesti omasta yrityksestäsi, tuotteista ja/tai palveluista, joita haluat tarjota tapaamillesi uusille kontakteille.

Osallistumismaksu 30€ sisältää aamupalan ja kahvin lisäksi, vartioidun eteispalvelun ja tuhdin tietopaketin, ns. loppukassin, jossa saat mukaasi myös tapahtuman osallistujalistan. Osallistumismaksu maksetaan käteisellä tapahtumaan saavuttaessa.

Early Bird-etuna tarjoamme mahdollisuuden ilmoittautua ja maksaa osallistumismaksu ennakkoon 5.9.2014 mennessä - Early Bird hinta 25€!

Mukana menossa